Surf Concepts – Surf Series Contest

Apr 22nd, 2017 El Porto

Heat Draw

Click to view heat draw

Event Schedule

Grom Side
Time Division
7:00am Boys round 1
8:45am Groms round 1
9:45am Legends round 1
10:30am Jr. Longboard round 1
11:30am Moment of silence in honor of Sandro
11:45am Boys round 2
12:45pm Micro Grom Assist round 1
1:15pm Micro Grom Final
1:30pm Legends Repercharge
1:45pm Micro Grom Assist Final
2:00pm Boys Semi Final
2:30pm Groms Semi Final 20 minutes
3:10pm Legends Final 20 minutes
3:30pm Jr. Longboard Semi Final 20 minutes
4:10pm Boys Final 20 minutes
4:30pm Grom Final 20 minutes
4:50pm Jr. Longboard Final 20 minutes
Adult Side
Time Schedule
7:00am Open Men's round 1
8:00am Open Women's round 1
8:45am Juniors round 1
10:30am Jr Women round 1
11:30am Moment of silence in honor of Sandro
11:45am Open Longboard round 1
12:15pm Open Men's Semi Final
12:45pm Open Women repercharge
1:00pm Juniors round 2
2:00pm Jr. Women Semi Final
2:30pm Open Longboard Final 20 minutes
2:50pm Junior's Semi Final 20 minutes
3:30pm Open Women's Final 20 minutes
3:50pm Open Men's Final 20 minutes
4:10pm Jr. Women's Final 20 minutes
4:30pm Junior's Final 20 minutes